Vervoer

Met de bus naar De Passie

 

Wij voorzien bussen voor…
  • wie alleen of met een kleine groep naar De Passie komt. Deze mensen kunnen opstappen op één van de gegarandeerde opstapplaatsen.
  • wie minstens 40 personen kan verzamelen.

 

Gegarandeerde opstapplaatsen

Er zijn verschillende steden van waaruit gegarandeerd een Passie-bus vertrekt. De bus vertrekt stipt! Wees daarom zeker 15 minuten voor vertrek aanwezig. De Passiebus komt in Lier aan om 18u30 uur. Hij vertrekt uit Lier ten laatste 45 minuten na ‘De Passie’ om iedereen veilig terug te brengen naar de opstapplaats.

 

 Wie minstens 40 personen kan verzamelen…

… die kan een eigen bus reserveren en aangeven op welke plaats de groep dient te worden opgehaald.

Er zijn twee aankomsttijden waaruit je kan kiezen:

  • De Passiebus komt in Lier aan om 18u30
  • De Passiebus komt in Lier aan om 10u (deze optie is ideaal als je er een dagje Lier van wil maken!)

Onafhankelijk van de opstapplaats in Vlaanderen zal de kostprijs voor een busplaats 12 euro per persoon bedragen. De bus brengt je daarvoor naar Lier en weer terug naar je opstapplaats. Meer concrete info over de opstapplaatsen en de manier waarop je een bus of een plaats op de bus kunt reserveren zal volgen vanaf  oktober via deze website. Voor vragen kan je alvast mailen naar info@depassie.be

Tip: De Passie is een ideale uitstap om geëngageerde vrijwilligers eens te bedanken voor hun inzet door voor hen een bus in te leggen.

 

Actie

Omdat we mensen die hun best doen met veel mensen naar de Passie te komen willen belonen, hebben we de volgende actie. Verzamel van op jouw opstapplaats ergens in Vlaanderen de meeste mensen om mee te reizen en wij betalen voor de volledige groep het busvervoer terug.

 

Met de fiets naar De Passie

We voorzien een bewaakte fietsenstalling op de Vismarkt.

 

Met de auto naar De Passie

Wie met de auto naar De Passie komt, kan de stad binnenrijden via de normale toegangswegen. Volg daar de bewegwijzering van De Passie naar de voorziene parkeerplaatsen en volg de instructies van de stewards en de politie.

 

Parkeermogelijkheid

Parkeren kan betalend op verschillende plaatsen.
Op dit plan staan alle parkeerplaatsen aangeduid.