Met de bus naar De Passie

u kunt ook met de bus naar De Passie 2020 komen. Wij voorzien geen vooraf bepaalde vertrekplaatsen en routes. Wel kunnen groepen een bus aanvragen en stellen we lege plaatsen op die aangevraagde bussen open voor individuen.

Als groep een bus aanvragen

Elke groep van 35 personen of meer kan bij ons een bus aanvragen. Die vertrekt op het uur en de locatie van uw keuze. Iedere plaats kost 15 euro. U betaalt via overschrijving nadat wij dit transport bevestigd hebben. De bus terug vertrekt ongeveer 30 minuten na afloop van De Passie. De organisatoren kijken niet na of iedereen aanwezig is. Na reservatie nemen wij contact op met u om concrete afspraken te maken. Groepen kunnen tot uiterlijk zondag 8 maart 2020 een bus reserveren.

Als individu een busplaats reserveren

Indien een groep een bus aanvraagt, maar zelf de beschikbare zitplaatsen niet volledig ingevuld krijgt, dan stellen wij de resterende plaatsen ter beschikking van derden. Personen die langs de route van één van de beschikbare bussen wonen, kunnen dan de lege zitplaatsen invullen tegen dezelfde prijs van 15 euro per zitplaats. De bus terug vertrekt ongeveer 30 minuten na afloop van De Passie. De organisatoren kijken niet na of iedereen aanwezig is. Uiteraard nemen we vooraf contact op met u om u de concrete regelingen te bezorgen.

Momenteel is het aantal beschikbare opstapplaatsen nog erg beperkt. Naarmate meer groepen bussen bestellen, zal ook het aantal opstaplocaties toenemen.