Tickets voor de tribune

De Passie is allereerst een gratis evenement. Dat gratis aanbod berust op vrijwilligerswerk, sponsoring en giften. Tribunes huren kost geld, en dus kunnen we geen 8.000 tot 10.000 gratis zitplaatsen ter beschikking stellen. De overgrote meerderheid van de beschikbare plaatsen bestaat dan ook uit (gratis) staanplaatsen. Toch voorzien we ook een beperkt aantal zitplaatsen tegen betaling. We voorzien ook gratis aangepaste tribunes voor mensen met een beperking en hun (eventuele) begeleider.

Hoeveel kost een ticket?

Een ticket voor een zitplaats op de tribune kost 25 euro.
– Indien u uw tickets via deze website bestelt en betaalt met uw kredietkaart, dan wordt u ook 0,25 euro + 1,42 procent van het totaalbedrag als administratieve kost aangerekend.
– Indien u uw tickets via de telefoon aanvraagt en wij ze per post moeten bezorgen, dan worden u ook de verzendingskosten aangerekend.

Hoe kan ik tickets bestellen?

Op dit moment kunnen enkel de leden en ereleden van De Passie 2020 al tickets voor de tribune bestellen. Leden en ereleden zijn personen die De Passie 2020 steunen met een gift van respectievelijk 50 en 100 euro. In ruil voor hun steun krijgen ze van ons onder andere één gratis ticket voor de tribune (tenminste indien ze een zitplaats wensen). Vervolgens kunnen zij bijkomende tickets kopen aan de normale prijs.
Zelf interesse om (ere-)lid te worden? Klik dan hier!

Op 6 december 2019 mag de Sint de ticketverkoop helemaal opengooien. Vanaf dan kan iedereen tickets voor zitplaatsen bestellen. Dat doet u bij voorkeur via deze website.