Tickets voor zitplaatsen

De Passie is allereerst een gratis evenement. Dat gratis aanbod berust op vrijwilligerswerk, sponsoring en giften. Tribunes huren kost geld, en dus kunnen we geen 8.000 tot 10.000 gratis zitplaatsen ter beschikking stellen. De overgrote meerderheid van de beschikbare plaatsen bestaat dan ook uit (gratis) staanplaatsen. Toch voorzien we ook een beperkt aantal zitplaatsen tegen betaling. We voorzien ook gratis aangepaste tribunes voor mensen met een beperking en hun (eventuele) begeleider.

Hoeveel kost een ticket?

Een ticket voor een zitplaats op de tribune kost 25 euro.
– Indien u uw tickets via deze website bestelt en betaalt met uw kredietkaart, dan wordt u ook 0,25 euro + 1,42 procent van het totaalbedrag als administratieve kost aangerekend.
– Indien u uw tickets via de telefoon aanvraagt en wij ze per post moeten bezorgen, dan worden u ook de verzendingskosten aangerekend.

Hoe kan ik tickets bestellen?

1. Tickets kopen als gewone toeschouwer

Om een ticket te kopen heb je drie mogelijkheden:

1) Indien je over een kredietkaart beschikt, klik dan hier en volg de instructies. Na betaling ontvang je een e-mail die geldt als betalingsbewijs.  De plaatsen zijn genummerd. Je krijgt later je tickets via e-mail.

Opgelet: we voorzien ook gratis aangepaste tribunes voor mensen met een beperking in een rolwagen en voor hun (eventuele) begeleider. Een plaats op die tribune kun je reserveren via hetzelfde digitale formulier. In het vak ‘Zitplaats in’ selecteer je de optie ‘Tribune voor rolwagens – 0,00 euro’.

2) Je neemt contact op met het secretariaat van De Passie 2020 via info@depassie.be of via ‭0474 16 44 95‬ om je tickets te bestellen en je betaling via overschrijving te regelen. De tickets worden je na je overschrijving bezorgd, hetzij per e-mail hetzij met de post (verzendingskosten worden aangerekend).

3) Je komt langs op het secretariaat van De Passie 2020 in de dekenij van Sint-Niklaas om de tickets te kopen en betaalt contant (opgelet: géén bankcontatct beschikbaar!). Je krijgt je tickets meteen mee na betaling. Meer info over de openingsuren van het secretariaat vind je hier.

2. Tickets kopen als lid of erelid van De Passie 2020
Leden en ereleden zijn personen die De Passie 2020 steunen met een gift van respectievelijk 50 en 100 euro. In ruil voor hun steun krijgen ze van ons onder andere één gratis ticket voor de tribune (tenminste indien ze een zitplaats wensen). Vervolgens kunnen zij bijkomende tickets kopen aan de normale prijs. Interesse om (ere-)lid te worden? Klik dan hier en bestel langs die weg uw tickets.