Word sponsor

De Passie wordt gratis aangeboden, maar uiteraard is de organisatie ervan allerminst gratis. Dit evenement is dan ook enkel mogelijk dankzij vrijwilligerswerk en sponsoring.

Waarom sponsor worden?

De Passie brengt duizenden mensen van over het hele land op de been. De eerdere edities zorgen ervoor dat de bekendheid steeds groter wordt en daardoor de belangstelling nog steeds groeit. Naast de mensen die live bij ‘De Passie’ zijn, streven we naar nog veel meer kijkers via televisie. Een uitgelezen moment dus voor bedrijven en handelaars voor naambekendheid en productpromotie, zeker ook van streekeigen producten en expertise.Voor elk bedrijf/dienst/handelszaak of vrij beroep is er wel een sponsorpakket dat aan uw budget en uw wensen beantwoordt.

Drie formules

1. Advertentieruimte (1/8, 1/4 of 1/2 van A5-pagina)) in het programmaboekje

Het programmaboekje voor De Passie wordt gedrukt op 10.000 exemplaren. Alle aanwezigen ontvangen dit gratis, ofwel op hun bus tijdens hun verplaatsing naar Sint-Niklaas, ofwel bij aankomst in Sint-Niklaas. Hierin vinden de aanwezigen nuttige info, een plattegrond van de stad en de liederen die gezongen worden tijdens De Passie. Er zijn een beperkt aantal grotere advertenties (1/1) op specifieke plaatsen in de brochure mogelijk.

2. Logo op www.depassie.be, onze Facebookpagina en (projectie)schermen

De hoofdsponsors kunnen rekenen op logovermelding op onze website en Facebookpagina. Vóór en na De Passie kan het logo op de schermen op de Grote Markt geprojecteerd worden.

3. Mediamix (voor hoofdsponsors)

Hoofdsponsors danken wij voor hun ‘passionele’ steun door logovermelding bij de uitzending van De Passie op de regionale zenders op paasmaandag. Tevens is er de mogelijkheid om een spandoek te laten ophangen tijdens De Passie.

Voor meer info en concrete afspraken neemt u contact op met onze werkgroep sponsorwerving via sponsoring@depassie.be.